selamat datang pacik macik sekalian ke blog saya yang ta seberape niy :)) ini kisah saya nuratiqa:))

♥ plzzz take this note ya sayang ♥

dear readers..
u are free to take anything here..
i really dont mind if u wanna share or copy my entries or my words..
and you can do it without seeking my approval..
and u can do it without crediting to me..
i really dont mind because all ideas i got..its belong to Allah not mine..

bismillah

bismillah ya allah ya tuhanku sesungguhnya aku memohon kepadamu ilmu yang beermanfaat amalan yang di terima dan rezeki yang baik ya allah ya tuhanku terang kan lah hati ku ya allah , dan terang kan lah hati orang2 yang aku sayangi , bagi lah hamba mu ini kejayaan ya allah kerana ingin menduduki SPM pada tahun ini . hanya kepada mu aku meminta dan aku berserah .AMIN :')

RAYA KEDUA agak cool ♥

raye kedua neh best oke . sbb yin dtg umah aku :) hery bawak kawan2 kg dia dtg raye umah aku . bapak ramai dooo dtg tady . HAHAHAHAHHAHAHA ♥ 


yang paling tak sangke aku dapat jumpe mohd zaidi :D korang msty tak kenai dia 
sape , dia tooh ex couple aku yang aku tak pernah jumpe doll :) bapak ensem 
gak dia tooh . makaihh . neh yg nak jatuh cinta balik neh . HAHAHHA
I'm Sharing Just Now:)

tak salah kan kalau ikhlas .

AKU BENCI DENGAN ORANG YANG TAK IKHLAS ! FULLSTOP !

I'm Sharing Just Now:)

adex angkat kita *fatihah adnan*

dia neh awesome kod . alololololo .... awok neh comel tau adex tau . sukee puji2 akak kau neh . tapi tak tahu leee kamu ikhlass ker idak . HAHAHAHAAHHA


 akak sayang kamuu tau adex tau tau . belajaaa leklokk . tak mau godik2 tau tau . iloveyou ! kbaiii :DD

I'm Sharing Just Now:)

apa yang aku belajar dari hidup ini?


i've learned that our background and circumstances may have influenced who we are..but we are responsible for who we become.

sepanjang saya hidup..saya belajar banyak sangat benda..and benda2 nilah yang menjadikan saya orang yang lebih baik dari semalam..

and saya berbesar hati nak kongsi dengan u all semua..

take ur time to read this..

Pandanglah segala sesuatu dari kacamata orang lain. Apabila hal itu menyakitkan hatimu, ia mungkin hal itu menyakitkan hati orang lain pula.

kadang2 bile kite nak cakap sesuatu tu..kite kene fikir level org lain gak..jgn kite fikir org tu sama standard ngn kite..
logik ke..kite ni doktor..pastu kite duk ckp ngn penoreh getah tentang sesuatu yg boleh buat die ternganga??
tak pon..kite bla bla cakap tentang okey je barang naik..okey je minyak naik..okey je apa2 naik..cakap lak kat depan orang yang kais pagi makan pagi kais petang xboleh makan2?pastu duk argue ngn org tu tak reti bersyukur la ape la...ce try kite letak diri kite kat tempat orang tu plak..?camne?
orang selalu kalau nak tengok sesuatu..tengok dari pandangan die..fikir dengan level die..abes tu orang lain camne??
sakit hati kite..kite duk bising2..habis tu sakit hati orang camne lak?kan?kan

I'm Sharing Just Now:)

Don’t hate me because your boyfriend like me.., Hate me because I know it..


to whom it may concern....

apa bising2 nih?
apa serang2 ni..

perli kau je tahu..
perli aku??

bak kata kawan aku yang cantik jelita..:-

just because i talk with your boyfriend doesnt mean that i like him..
and just because i said that i dont like your boyfriend doesnt mean that he dont like me too..

dont blame me if i am beautiful..blame me because your boyfriend thinks i am..

and

Don’t hate me because your boyfriend like me.., Hate me because I know it..


hate me hate me do i look like i care?

thats it.
tq


thanks for reading this..

I'm Sharing Just Now:)

suka ati aku lhaa !

Baru satu hari puasa tapi dalam kepala hotak dah pikir raya tahun ni agak agak target nak dapat duit raya sama banyak macam tahun lepas dapat ke idak. Almaklumla muka dah tak berapa nak awet muda sangat dah. Tahun lepas aku buat muka baby face ala ala mintak lempang dapat la rm200 DARI abg2 aku.  :DD 

yang mama aku plk  gelabah belom nak puasa dah sibuk tanya nak beli langsir kaler apa. Kemain mak kemainn. 

eeee . anak buah aku neh , nyemak jep . tima aku tgh hapdet blog lhaa dia nk mntak aku suap nasi lhaa . tak tahu ker . maksu dia tgh pose neh nak kena jewer telinga. Kamon laa takkan jewer pun tak tahuu. Nak aku jewer telinga korang?



ce sebut sikit jewer aku nak dengar? huruf R tu biar jelas sikit bunyinya macam ni JEWERRR haa baru jawaa



Hari baik bulan baik ni tak elok la nak hangin sangat. Shaitonirrajim pun dah kena tambat. Tapi sekarang ni aku memang tengah hangin satu badan. Kebenda payah sangat nak lepas level  10 game angrybirds ni? Marah betei aku laaaa. GRRRRR !

kboiiiii =="


I'm Sharing Just Now:)

kenape msty aku erk ?

aku jelaa yg salah kan ! oke fine ! semua salah aku . apa aku buad semua tak betol kan :D yang betoi semua korang ! 

I'm Sharing Just Now:)

kenapa kau bingai :)

alolololo . suwiittt tau tau tau kawan kite elin neh tau tau . tadi dia call kite . pastuu ajak kite gosip-2 tau tau . heee . sayang awok lee elinn . :DD . kau ajak aku ponteng sekolah lhaa bagai-2 kan kan . ceitt . macam taik punye orang lha lu neh :DD heeee . oke oke . papew hal kau terbaikk lhaa kawann . heee . meh nk sayang kau skid . BHAHAHAHAH . ayad tak leh blahhh dooo . .

KBAAAIIII :dd

I'm Sharing Just Now:)

tak paham leeee :')

aku text tak rep kn ? kn ? kn ? tapi online bole tak kau . :D . okeee bagus sangat kau neh . iloveyou lhaa biy . oke . baiiiii

I'm Sharing Just Now:)

kombang lobang idong mak nyahhh .

apa kau neh buta kah labu dok cakap aku comel :) hahahahahaha .

 #ini bahann bukti oke . kau tak nmpakkk nasib kauu lhaa . HAHAHAHA :)

.....okee aku nk berakk . kboiii :)
I'm Sharing Just Now:)